Meni
Košarica

Praskalniki.si Blog RSS Feed

21 nov. Kako dolgo živijo mačke
admin 2 18503
Kako dolgo živijo mačke?Mačke lahko dočakajo tudi 20 let ali več, v povprečju pa živijo približno15 let. Seveda je to zelo posplošena izjava, saj je od življenjske dobe odvisno veliko različnih dejavnikov, kot so zdravje, pasma, vzdrževanje, okolje, če je mačka notranja ali zunanja, če je mačka sterilizirana ali ne. Sterilizirane mačke glede na r..
08 nov. Spoznavanje dveh mačk
0 4226
Ko pripeljete domov novo mačko …Prihod nove mačke ali mucka v vaš dom in srečanje z vašo mačjo stanovalko je lahko precej stresna izkušnja, tako za novo, kot tudi staro mačko. Vedno pomaga, če ste na srečanje dobro pripravljeni in že vnaprej razmislite o postopku navajanja muc ene na drugo, da bi lahko spoznavanje potekalo čim bolj gladko.Hitro..
14 okt. Mačja govorica: Kaj mi hoče mačka povedati?
0 6980
Mačja govorica: Kaj mi hoče mačka povedati?Ali ste vedeli, da mačke med seboj le redko komunicirajo z mijavkanjem?Skoraj edino mijavkanje s katerim se mačke sporazumevajo je med mladički in njihovo mamo. Kasneje pa mačke komunicirajo z mačjim jezikom, ki je sestavljen iz kombinacije telesne drže, vonjalnih signalov in vokalizacij. Ljudje teh si..
18 apr. Zakaj vsak maček potrebuje mačje drevo
1 3443
Mačke so aktivni hišni ljubljenčki, ki si želijo plezati in raziskovati okolico. Ker imajo v stanovanjih za plezanje pogosto premalo prostora, jih boste zagotovo razveselili z mačjim drevesom. Če imate v vašem domu več kot eno mačko bo mačje drevo zagotovo povečalo druženje in zabavo z drugimi mački, prav tako pa se bo med njimi vedelo katera mačka..
05 apr. 10 zanimivih dejstev o mačkah
1 3292
10 zanimivih dejstev o mačkih, za katere zagotovo niste vedeli.Ste kdaj pomislili, da je vaša mačka skrivnostno, zapleteno bitje, za katero se zdi, da pred vami skriva kakšno svojo lastnost? No… imeli ste prav. Pravzaprav smo našli vsaj 10 zanimivih dejstev o vaših kosmatih zverinicah, za katere verjetno še niste slišali.1. Mačke ženskega spol..
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)