Mačje drevo PLAYCAT – Sivo

77,79

Na zalogi

Mačje drevo PLAYCAT predstavlja vrhunec zabave in udobja za vašo mačko. Ta praskalnik, ki združuje igro in sprostitev, je popolna rešitev za aktivne mačke. Z več etažami, udobnimi ležišči in robustnimi stebri za praskanje, PLAYCAT mačje drevo ponuja nešteto možnosti za plezanje, skrivanje in počitek. Njegov privlačen dizajn in trajnostna izdelava zagotavljata dolgotrajno uporabo, medtem ko sodoben videz lepo dopolnjuje vsak dom. Praskalnik PLAYCAT je idealna izbira za mačke, ki ljubijo raziskovanje in igro, hkrati pa zagotavlja miren prostor za počitek.

Na zalogi

Rokavica za nego dlake - True Touch

Odkrijte udobje in učinkovitost pri negi dlake vašega ljubljenčka z rokavico True Touch. Ta inovativna rokavica nežno odstrani odvečno dlako in podlanko, hkrati pa ponuja sproščujočo masažo. Idealna za vse tipe dlak, True Touch je enostavna za uporabo in čiščenje, kar zagotavlja, da bo vaš ljubljenček vedno urejen in sijoč. Njena prilagodljiva zasnova zagotavlja, da se prilega vsaki roki, omogoča pa tudi doseganje težje dostopnih mest, kot so rep in trebuh. Naredite nego vašega ljubljenčka prijetno in brez stresa tako za vas kot za njega.

Na zalogi

Klešče za kremplje

Ohranite kremplje vašega kosmatinca kratke, čiste in zdrave z našimi vrhunskimi kleščami za kremplje. Naše klešče za kremplje so zasnovane z mislijo na varnost in udobje, tako za vas kot za vašega ljubljenčka. Z ostrimi in natančnimi rezili ter ergonomskim ročajem omogočajo enostavno in natančno striženje krempljev. Nudijo idealno rešitev za preprečevanje nepravilne rasti in poškodb krempljev, ki so lahko posledica daljših nohtov. Naše klešče za kremplje so primerne za mačke, pse in druge male živali, kar jih naredi nujen pripomoček v vsakem gospodinjstvu z ljubljenčki.

Na zalogi

Lastnosti mačjega praskalnika PlayCat vključujejo

Robustna in stabilna zasnova: Zagotavlja varno in trdno površino za plezanje in igro.

Kakovosten material za praskanje: Izdelan iz trpežne vrvi iz sisala, idealen za nego mačjih krempljev.

Večnivojska platforma: Omogoča mački raziskovanje, plezanje in iskanje popolnega počivališča.

Žoge za igrače in viseči dodatki: Spodbujajte igro in ohranjajte mačko aktivno.

Udobne postelje in jame: Idealna mesta za sprostitev in dremež.

Stebri s sisalom

Palice na praskalniku PlayCat so v celoti ovite z vrvjo iz sisala.

Praskalnik PlayCat je zasnovan tako, da se harmonično zlije z vašim domačim okoljem, hkrati pa vaši mački zagotavlja ure zabave. Popolna rešitev za lastnike, ki želijo svojim ljubljenčkom omogočiti najboljše – aktivnost, udobje in zabavo.

Opremite svoj dom z mačjim praskalnikom PlayCat in opazujte, kako vaša mačka uživa na novem igrišču!

  • Dimenzije (VxŠ): 165 x 78 cm
  • Barva: Siva
  • Material: Mehak pliš
  • Praskalni del: Vrv iz sisala
  • Število nivojev: 5
  • Število hišic: 1
  • Velikost hiške (DxŠxV): 35 x 30 x 30 cm
  • 4 cofki za igro
  • Premer stebra: 7 cm

Title

Go to Top