Meni
Košarica

Mačji pripomočki

Tudi vaš maček raznese pesek iz mačjega stranišča po celotnem stanovanju? Nič več. Ta predpražnik poskrbi, da bo vaše stanovanje ostalo čisto, prav tako pa tudi tačke vaše male zverinice. Struktuirana površina na predpražniku poskrbi, da odstrani..
12.90€ 14.90€
Brez DDV:10.57€
Nepogrešljiv pripomoček za nego vašega ljubljenčka.Če se maček veliko giba po asfaltu in drugih trdih površinah, se kremplji po navadi brusijo sami. Pri večini mačk, ki živijo v stanovanju, se sami ne obrabijo dovolj in jih je potrebno krajšati. To je zelo pomemb..
5.90€ 11.90€
Brez DDV:4.84€
Mehko in udobno ležišče Prince v katerem bo vaš maček užival ure in ure. Ležišče je narejeno iz trpežnega materiala, ki bo zagotovil dolgo uporabo ležišča. Čiščenje je enostavno, odpadno dlako le posesajte s sesalnikom ali celotno ležišče operite v pralnem s..
26.90€ 39.90€
Brez DDV:22.05€
Potovanje z vašo zvernico ne bo več težava.Potovalna torba GoPet je idealen pripomoček za potovanje z vašo malo zverinico, saj ima okno skozi katero lahko prosto opazuje okolico. S tem se zmanjša stres, ki ga maček doživlja med potovanjem. Torba ima luknje za prezračevanje, ..
29.90€ 44.90€
Brez DDV:24.51€
Hitro in enostavno odstranite odvečno dlako ter umazanijo iz vašega hišnega ljubljenčka. Po česanju bo vaša dlaka ljubljenčka mehka, čista in sijoča. Po končanem česanju dlako preprosto odstranite in odvržete v smeti. Rokavica je izdelana, da imitira vašo d..
9.90€ 17.90€
Brez DDV:8.11€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)